PILTIDE LAADIMINE
Home Decor

2022 Lunar Kalendri Aastane Rõngad Kuu Faasid Astroloogia Hooajaline Taust Riie Kodu Magamistuba Esteetilise Ruumi Kaunistamiseks

(0 Arvustused)
€10.35 €7.14

Sildid: esteetiline hall plakatid, kuu calenadio vaadata, magamistuba decor esteetiline kodu, kuu faas rüü, broches esteetiline, kuu faas mini, sall astroloogia, minimalistlik sisekujundus esteetiline, vaas esteetiline, taskulamp 2022

Sku:k211965

$USD 7.12

$USD 22.37

$2 USD

$USD 2.25

$USD 10.42

$USD 10.83 Bullet Punkte:

1、Tavapäraste tarkust: uus kuu ja talvel on korda meditatsiooni, sügav puhkus, keskendudes unistused ja milles kavatsustest eelseisvaks tsükkel.Esimeses kvartalis moon ja kevadel ergutada majanduskasvu ja uued algused.Täiskuu ja suvel on toetada realiseerimise projekti, mille eesmärk on lihtsam manifest tegelikult, ja loovust jõuab oma kõrgpunkti.Kahaneva kuu ja aasta sügisel, kui me oleme tänulikud, et esimesi vilju on meie tegevus.

2、Sobiv Suurus: suurus on mõõdukas, sobib kaunistades seinad igas toas.Materjal on sile, vastupidav, kerge, sobib sise-ja välistingimustes kasutamiseks, ja seda on lihtne säilitada.Väga ilus materjal ja hea trükikvaliteet.Sobib igal aastaajal.

3、loodusega: kalender vaip on tööriist, mis on kooskõlas kuu ja sünkroniseeritud hooaega, nii et saaksime elada harmoonias mõju iseloomu.

4、Kohaldatavus: See vaip on laialdaselt kohaldatav, sa võid seda kasutada kaunistada oma seinu ja aknaid, ning saab kasutada ka voodikatted, kardinad, laudlinad, piknik matid, ranna rätikud, sallid, jne.vastavalt oma eelistustele.

5、Loomingulised Kingitused: Kalender seinavaibad on loomingulised kingitused Jõulud, sünnipäevad, tähtpäevad ja muud pühad.

Kirjeldus:

See iga-aastane ring ja kuu faas vaip on suurepärane kingitus Jõulud, sünnipäevad, tähtpäevad või üllatusi.Võite kasutada seda 2022 aasta ringi ja kuu faas vaip, elegantselt kaunistada oma kodu, seinu ja aknaid, või vastavalt teie lemmikud on kasutatud voodikatted, kardinad, laudlinad, piknik matid, ranna rätikud, sallid, jne.See on hea kingitus tulemas puhkus!

Kirjeldus:

Toote Nimetus: 2022 Kuu Faas Vaip

Toote materjal: foto riie (üks pool)

Toote mõõdud: umbes 33*33cm/13*13in

Toote kaal: umbes 70g

Pakkeleht:

Kuu faas gobelään*1

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

.

  • Mudeli Number: Vaip Kuu Faas
  • Originaal: No
  • Tüüp: PLAKAT
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Esitada Hinnang

    Sarnased Tooted

    Matching Products

    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased