PILTIDE LAADIMINE
Kaasaskantav Audio & Video

Juhul Airpods Pro 2 Lukk Kaane Kate puhul, Mehed, Naised, Põrutuskindel Karm Kest Õhu Kaunad Pro Aku Puhul

(0 Arvustused)
€4.44 €2.22

Sildid:

Sku:k246780

【Ühilduvuse】: Armor-Seeria puhul Airpods Pro 2 Lukk on just mõeldud AirPods Pro 2 aku laadimine juhul [2022 välja model]. 2 tükki disain võimaldab AirPods Pro 2 juhul paindlik avamine.

【Kogu Keha Kaitse】: Sest airpods pro puhul, mis on valmistatud vastupidav TPU materjalist turvaline lukustusklamber disain, mis kaitseb teie Airpods Pro langeb, kriimustuste ja kriimustuste eest.Hoia oma AirPod Pro aku puhul meeldib-uus tingimus, meie Taktikaline Armor AirPod Pro puhul.

【Turvaline Lukk】: kaane lukustuse funktsioon turvaline kaas shell kindlalt, ava ülemine kaas ühe klõpsuga.Kui AirPods Pro juhul ka kaasas kantav trossi kergesti köis seda oma koti, vöö aasa, võtmed...oma mugavuse.

【Lihtne Kasutada, Mugav Laadimine】: Üks klõps "Open" nuppu hoida airpod pro juhtudel katta alati lukustatud.Nr muretsema kaotada oma Apple Airpod Pro.Täpse sisselõigete toetada juhtmega/juhtmeta laadimine ilma korpuse ja hoida ees LED.

【, Mida Saad】: 1*Paneeli puhul Airpods Pro, 1*köis, mis Tahes küsimusi, võtke palun ühendust mi oma Keron.ee, et leht, seejärel vajuta "Kontakt Müüja" me hoolitseme kõik kvaliteediga seotud probleeme lahendada.

.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Pakett: Jah
  • Mudeli Number: eest Airpods Pro 2 Lukk Kaanega Kaitsmega Katta puhul Mehed Naised
  • Materjal: Metallist
  • Toote Tüüp: Kõrvaklapid Juhtudel
  • Brändi Nimi: Fancan
  • Esitada Hinnang

    Sarnased Tooted

    Matching Products

    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased