PILTIDE LAADIMINE
Kodu & Aed

Vannitoa Tarvikute Komplekt Jooksva Hambapasta Squeezer Toru Roostevabast Terasest Hambapasta Hambapasta Dosaator Kosmeetika Ladustamise Rack

(0 Arvustused)
€5.49 €3.96

Sildid: tuumarelva leviku tõkestamise lepingu roostevabast terasest codos, hobi hambapasta squeezers, bambusest sall tarvikud, 2 hambapasta squeezer, plastikust toru squeezer, toru squeezer roostevabast terasest, määratlemata püksid, kaelkirjak hambapasta squeezer, tina vannituba, ba o vannitoa tarvikud komplektid

Sku:k339455

Vannitoa Tarvikute Komplekt Jooksva Hambapasta Squeezer Toru Roostevabast Terasest Hambapasta Hambapasta Dosaator Kosmeetika Ladustamise Rack Omadused : 1. Lihtne Kasutada: See hambapasta squeezer squeezer on mõeldud pöörlev käepide, lihtsalt sisestage hambapasta võetakse jooksvalt telje, siis keerake käepide, puudub vajadus kasutada jõudu, mida on lihtne kasutada.Lihtne kasutada toru squeezer kõikidele hambapasta tuubi kreemi, toru, geel -, jumestus -, värvi-2. Aitab vähendada jäätmeid.Säästmine ja korduvkasutatavad 3. Valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast roostevabast terasest. 4. Vastupidav disain on pestav ja korduvkasutatav, väike suurus, käerihmaga.Kirjeldus : Kaal: 90g Materjal: Roostevaba teras Värvid: Hõbe Pakendi Sisu: 1 x Hambapasta Dosaator Märkus: · tegelik käsitsi mõõtmine suurus võib-olla mõned vead.Tegelik suurus on teema, et tegelikust tootest. · Tänu valgustuse ja pildistustingimustest, värv pildist võib veidi erineda tegelikust tootest.Palun vaadake tegelikust tootest.

Vedu

1.Worldwide Shipping

2.Kõik kaubad kontrollitakse hoolikalt enne saatmist.Me pack seda hästi ja laeva paki ASAP.Ja seal on väike viivitus, kui pühad.

3.Palun sisestage oma täielik nimi ja täpne aadress, Iga taotluse kohta tunnistada väärtus tolli,palun tee märge, et või võtke meiega igal ajal

4.Kui sa ei saa oma toote, võtke julgelt ühendust mind aidata

Tasumine

1.Me võtame Ali maksta, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2.Tasuda saab kasutada Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi ja Panga Ülekanne.

3.Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul pärast koht selleks.

Tagasiside

1. Kui te saate oma tellimuse heas seisukorras, me oleks tänulikud, kui te ei jäta meid 5-TÄRNI POSITIIVSET TAGASISIDET.

2. Pls võtke meiega ühendust esiteks, kui sa ei ole rahul toote kui sai, siis pakume teile rahuldava lahenduse enne teie jäta mingit tagasisidet või vaidluse Me teile vastata 24 tunni jooksul, Kui te ei saa vastust selle aja jooksul, palun lahkesti saata neid.Täname mõistmise!

.

  • Funktsioon 2: Hambaharja Hoidja Tarvikud
  • Materjal: Plast, Roostevaba Teras
  • nimi: hambapasta dosaator
  • Funktsioon 3: Lihtne lahti võtta ja puhastada.
  • Suurus: 8x3.7x3.3cm
  • Kaal: 88g
  • Funktsioon 1: Tervise-ja keskkonnakaitse
  • Tasuta Kohaletoimetamine: Jah
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: WIKHOSTAR
  • Esitada Hinnang

    Sarnased Tooted

    Matching Products

    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased