PILTIDE LAADIMINE
Fännid & Kits

DCS17E DCW17F kliimaseade AC A/C Kompressor Elektrooniline külmaaine Kontrolli Klapi Solenoid Klapp Mercedes Benz E300

(0 Arvustused)
€19.95 €18.96

Sildid: kompressori õli külmaaine r22, luca solenoidventiil, elektrilised tööriistad külmutusagensi, 3 5 tonni r22 kompressor, bermad solenoidventiil, rh solenoidventiil, toiteplokk haba, gaas r32 külmutusagensi, aire auto kompressor, kompressor r22

Sku:k342359

Kirjeldus: 1.Rakendus :Mercedes Benz E300 2.Kompressori Mudel : Zexel DCS17E DCW17F Valeo 3.Pikkus : 97mm 4.O-Rõngad : 3TK 5.EYD Mudel : WXV30019

TÄHELEPANU: Palun loe läbi kõik tingimused ja kirjeldus enne tellimuse!Kohaliku Tolli tasud või maksud, mida ei ole hõlmatud toodete hind.Ostjad peaksid tasuma impordi maksu vastavalt.

Fotod:

Tähelepanu:

1.Enne tellida,palun veenduge, et see osa on sama, mis teil on vaja.Kui teil on vaja abi, et veenduda, et see osa sobib teie sõidukile, võtke palun saatke meile oma vana osa reaalne fotod kinnitada enne, kui sa seda osta.

KUIDAS OSTA ?

1. küsimus: Kuidas te saate tagada kvaliteeti?A: Kõik tooted peavad läbima range kontrolli enne, kui need minema.K2: Kui me ei leia auto a/c osad siin,pls öelge meile.A:1.Pls saatke meile ur osa number, kui u tea, OEM number. 2.Pls saatke meile ur foto, kui u on pilte. 3.Pls öelge meile ur täpne auto mudel, kui u ei ole foto või OEM Nr.K3: tagastama: Me teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele.Me hüvitame teile, kui te tagasi esemed 15 päeva jooksul alates tellimuse.Ja sa peaksid maksma kõik täiendavaid laevandus tasud ja tagastatud kaupade on originaal ja nende staatust.Nii et enne tellimuse esitamist, peate veenduge, et osad sobivad oma auto, et vältida tarbetut kulu.

Seotud tooted:

.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote Kaal: 0.2
  • Brändi Nimi: EYONDER
  • Erilised Omadused: jahutus
  • Esitada Hinnang

    Sarnased Tooted

    Matching Products

    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased