PILTIDE LAADIMINE
salongi osad

SKYFAME Auto Sidekirmega Raami Adapter Canbus Kasti Dekooder Honda CRV CR-V 2007-2011 Android Raadio Kriips Paigaldamise Paneel Komplekt

(0 Arvustused)
€9.12

Sildid: raadio honda crv 1996. aasta 2000, androidi navigatsiooni-r57, crv 2019 raadio android auto, honda crv 2017 kohandatud vaip, raadio auta honda accord vi, 2008. aasta honda crv-pedaal, androidi navigatsiooni 128inch, android auto araabia, androidi navigatsiooni mt6735, 1995 honda accord langetamine komplekt

Sku:k93910

Nimekiri ühilduvad mudelid

1.Honda CRV CR-V 2007-2011

2.

Toote tutvustus

Raami osa

Adaptiivne vastuvõtva ekraani suurus: 9/9.7 tolli

Rakendatavus: seda kasutatakse, et olla kooskõlas mudeleid, mis eespool nimetatud mudeli loetelu ja ümber Android suur ekraan, intelligent auto multimeedia navigatsiooni heli spetsiaalsete rakmete komplekt, see on mugav asendada originaal raadio-ja helisüsteem

Materjal: keskkonna sõbralik ABS plastikust, puudub lõhn ja anti-aging.Set screw M3 × 8 isekeermestavad kruvid.

Taotlus: 1:1 mudel disain originaal raadio paigaldamise osa, täielik muutmine komplekt

Disain: lihtne paigaldada, sobib auto multimeedia DIY refitting professionaalne kaupmehed ja üksikud ostjad.

Kui teil on vaja töötada välja uus bus protokolli dekooder või osta suurtes kogustes, võtke ühendust meie klienditeenindusega läbirääkimisi täiendavaid küsimusi!

Rakmete ja dekodeerimine osa

Rakmed on kasutatud auto audio -, auto navigatsioon, ühiste avalike auto Android lahendusi, mis vastavad pin määratlus standard, ja peamine power line interface on 16pin

Vastavalt standardile design originaal sõiduk, ei ole vaja lõigata, kõik juhtmed ja pistik pistiku paigaldamine on lihtne

Tooted on testitud ja katsetatud, 100% elektrifitseerimine jõudlus ja muud näitajad

Rakmete with CANbus protokolli lahter, tuleb sisestada tehase seadistus Android vastuvõtva ja valige vastav CANbus mark ja mudel auto, bussi konfiguratsiooni menüü.On soovitatav ajakohastada hiljemalt MCU ja konfiguratsiooni faili ühendamisel ja WiFi Internet.Samuti on soovitatav paigaldada juhendamisel spetsialistide või kogenud isikud.

Soovitatav on kasutada Android hosts mainstream lahendusi, näiteks Topway xyauto nowada ftytek.Mõned dekoodrid, nad saavad ainult vastavuses toodete määratud lahenduste pakkujad, teavitame neid erilisi juhiseid.

Kui teil on vaja arendada multimeedia raami hallituse uus mudel, võtke ühendust meie klienditeenindusega läbirääkimisi täiendavaid küsimusi!

Umbes SKYFAME

SKYFAME Electronics Co., Ltd.tegeleb projekteerimise ja hulgimüük mootorsõidukite elektrooniliste toodete aastaid.See oli loodud grupp noori auto muutmine nautimiseks.Hiinas, seal on palju fänne!Nad sõidavad usa uuendada ja parandada vead.See on meie rõõm, et teenida ja rahuldada iga auto omanik ja praktikud autotööstuse järelturu.Me oleme pühendunud sellele, et pakkuda klientidele kõrge kvaliteediga taotluse kogemus madala hinnaga.Tooted on rangelt kontrollitud, rõhutades, tõhususe ja õigeaegne ajakohastamine, ja eksporditakse Euroopa, Põhja-ameerika, Lõuna-Ameerikas ja Kagu-Aasias ning on võitnud häid kommentaare.Tootja: SKYFAME on eelistatud brändi professionaalsed ostjad ja praktikud auto audio-visuaalne elektroonika.

Umbes Paigaldus Ja Kasutuselevõtt

A. Teil on vaja leida kogenud professionaalsed paigaldajad või kohaliku kauplustes, kes tegelevad muutmise ja auto remonti

B. Kui füüsilisest isikust paigaldamine nõuab klientidele, et hinnata oma operatsioonisüsteemi tehnoloogia ja olla kindel, paigaldada ja kokku panna rangelt kooskõlas standardi tegutsev kirjeldused

C. Kui teil esineb probleeme ajal kasutada, palun andke meile tagasisidet aega ja me vastame 12 tunni jooksul

D. piiramise Tõttu shooting seadmete ja vahe terminali ekraan seadmed, seal võib olla teatud värvi erinevus toote ja reaalne objekt, mida ei saa kasutada, kui põhjus, miks tõstmine toote vaidlusi.

E. Tingitud pidev tehniline uuendus ja uuenduste toote, siis me laeva viimane versioon ja tahapoole ühilduvad väikesed erinevused vana versioon ilma eelneva etteteatamiseta.

Umbes Transport

A. kasutame mitut vedajad klientidel valida vastavalt piirkonna ja populaarsus logistika marsruutide.Palun valige lisavalikud vastavalt oma ajakohasuse nõuded ja transpordi hinnad.

B. Kui teil on erilised nõuded või küsimusi, võtke palun ühendust online klienditeenindus

C. juhul, transport kahju, palun teavitage meid 3 päeva jooksul peale saadetise vastuvõtmise ning anda vastavaid sertifikaate.Kõik pakendi materjalid ja esemed peavad olema täielikus kooskõlas vedaja kontrolli meetod.

Umbes Pärast-Müük

A. Kõik tooted nautida ühe-aastane garantii.Kui toode on vigane, võite pöörduda meie 30 päeva jooksul ja saate asendada see uue toote.Te saate ka rääkida, et uuesti tarvikuid vaja parandada.

B.Käesolev garantii ei hõlma olukordi kaugemale täpsustatud ulatus kasutamise tõttu kuritarvitamise, mees-tehtud kahju, juhusliku kahju eest, vee eest, ebaõige toimimine.

C. Kui sa mingil põhjusel ei ole täiesti rahul oma ostu, saate tagastada ja vahetada toote tingimusteta tagasipöördumise peab olema originaalpakendis ja tarvikud, ja tagasi saatmine on ostja vastutusel.

D. loodame siiralt, et sa ei jäta meile väärtuslikke märkusi ja ettepanekuid, ja siiralt ootan oma viie-star kiitust!Kui sa annad negatiivse läbi, palun edastada meile probleem, et me saaksime lahendada probleemi teie eest, ja teata meile, pakkuda paremat teenust ja pidevat täiustamist,

.

  • Aasta: 2007-2011
  • Materjali Tüüp: ABS
  • Kirje Pikkus: 12inch
  • Toote Tüüp: Fascias
  • Mudeli Nimetus: HONDA3523F
  • Toote Laius: 10inch
  • Toote Kõrgus: 14inch
  • Toote Kaal: 0.4kg
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: skyfame
  • Esitada Hinnang

    Sarnased Tooted

    Matching Products

    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased